نحوه چیدمان پالت پلاستیکی تاثیر بسیار زیادی در انبار داری و توزیع محصولات دارد. پالت های پلاستیکی نقش بسیار مهمی را در جابجایی کالا و محصولات یک انبار یا یک کارخانه به عهده دارند. اگر پالت های پلاستیکی به شکلی اصولی و درست چیده شوند، سرعت کار نیز به طور چشمگیری افزایش پیدا می کند.
بهتر است بدانید پالت های پلاستیکی به روش های مختلفی در انبارها و کارخانه ها در کنار یکدیگر قرار داده می شوند. در واقع بهتر است متناسب با فضای انبار و کارخانه و نیاز خود پالت های پلاستیکی را در کنار یکدیگر قرار دهید. یکی از این روش ها چیدمان پالت های پلاستیکی در کنار یکدیگر به صورت ردیفی است. نحوه چیدمان پالت پلاستیکی به صورت ردیفی یک روش نوین و جدید به شمار می آید. در این روش محصولات اغلب به صورت پلکانی بر روی یکدیگر قرار داده می شوند.
از دیگر روش های چیدمان پالت پلاستیکی می توان به چیدمان پالت ها به صورت بلوکی اشاره کرد. نحوه چیدمان پالت پلاستیکی به صورت بلوکی بدون استفاده از قفسه است. در این روش بدون استفاده از قفسه پالت ها در کنار و یا بر روی یکدیگر قرار داده می شوند. بهتر است بدانید در این روش بلوک ها به واحدهای کوچکی به نام سلول تقسیم می گردند. دراین روش کالاها در فضا با تراکم بالایی ذخیره خواهند شد. نحوه چیدمان پالت پلاستیکی به نوعی باعث صرفه جویی در فضا و دسترسی سریع و آسان به محصولات می شود.
بهتر است بدانید یکی از مواردی که در نحوه چیدمان پالت پلاستیکی نقش بسیار مهمی دارد، انتخاب رنگ بندی مناسب پالت است. به نوعی می توان گفت انتخاب رنگبندی اصولی تاثیر مستقیمی در استفاده مناسب از فضای انبار دارد. در واقع با رعایت کردن این نکته به راحتی می توان کار چینش انبار و انبارگردانی را انجام داد. داشتن اطلاعات دقیق و کافی در رابطه با قدرت تحمل، ابعاد و رنگبندی پالت پلاستیکی از جمله موارد ضروری جهت دستیابی به چیدمان پالت پلاستیکی مقاوم و صحیح است.
از آنجا که برخی از قطعات از حساسیت بسیار بالایی برخوردار هستند، از اینرو لازم است در پالت های مناسب نگهداری شوند. پالت های دیواره دار کاملا پوشیده بهترین گزینه جهت نگهداری قطعات حساس و مهم به شمار می آیند. استفاده از این نوع پالت ها مزیت های بسیار زیادی را به دنبال دارند. قابل رویت بودن قطعات درون این نوع پالت ها یکی از مزیت های مهم آنها است. در واقع نحوه چیدمان پالت پلاستیکی به گونه ای است که قطعات درون آنها قابل رویت می باشد. سبک بودن و مقرون به صرفه بودن نیز از دیگر مزیت های پالت های پلاستیکی در مقایسه با پالت های چوبی و فلزی به شمار می آید. همچنین امکان استفاده از این نوع پالت ها به منظور تسمه کشی و قرار دادن قطعات مختلف به بهترین شکل وجود دارد.
نحوه چیدمان پالت پلاستیکی اگر به صورت درست و اصولی باشد سرعت و دقت در کار را به دنبال دارد. در واقع استفاده از پالت های پلاستیکی باعث نظم بخشیدن به انبار می شود، از اینرو پیدا کردن کالا و انبارگردانی با سرعت بالا و در کمترین زمان ممکن انجام می شود. همچنین پالت های پلاستیکی بهترین گزینه جهت استفاده در فضاهای مرطوب هستند. بهتر است بدانید پالت های پلاستیکی مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارند. از آنجا که پالت های پلاستیکی در طرح و رنگ بندی های مختلفی تولید و عرضه می شوند، از اینرو لازم است متناسب با فضای کارخانه و یا انبار خود از رنگ مناسب استفاده نمایید.